Grafisch ontwerp

Laat ons je bedrijf in de spotlights zetten

Visitekaartjes laten maken of is het tijd voor een nieuwe huisstijl?

 Naast ons specialisme in het maken van geoptimaliseerde en goed gevonden websites, kunnen wij ook uw bedrijfslook and feel verzorgen op diverse promotiematerialen. Denk hierbij aan flyers, folders, visitekaartjes, rollup-banners en nog veel meer.

Huisstijl

Je huisstijl bepaalt de uitstraling van je bedrijf. We nemen je logo als uitgangspunt. Daarbij horen goede kleuren met de juiste typografie. Samen met vorm- en stijlelementen zorgen we voor een elegante stijlvolle look.

Logo

Een logo is meer dan alleen wat letters combineren met een afbeelding. Het logo moet passen bij het geheel en het imago dat jij wilt uitstralen.

Briefpapier

Je briefpapier komt regelmatig onder ogen van klanten of potentiële klanten. Daarom wil je dat het met zorg gemaakt is en past bij de rest van je bedrijf.

Visitekaartje

Je website is je online visitekaartje, maar ook je offline visitekaartje is nog steeds van groot belang. Wij zorgen ervoor dat jouw visitekaartje opvalt en niet wordt vergeten.

Flyers en folders

Een flyer of folder is niet zomaar even gemaakt. Naast het grafisch ontwerp moeten ook de teksten in orde zijn. Als je wilt, schrijven we deze ook voor je!

Speciale wensen?

Wilt u voor iets anders een ontwerp hebben? Dan bent u hier aan het goede adres. We ontwikkelen van alles voor de promotie van jouw bedrijf.  

Grafische vaak gestelde vragen

Wat is een grafisch ontwerp

Door richtlijnen van de huisstijl vast te stellen en consequent te gebruiken ontstaat een eigen sterke visuele identiteit. Met een sterke visuele identiteit zorgen we ervoor dat jouw bedrijf zich onderscheidt van de concurrentie.

Wat ontwerpen jullie dan allemaal?

Creatieve ondernemers komen naar ons toe met een idee dat ze graag ontworpen en uitgewerkt willen hebben. We ontwerpen dus van alles. Uw logo, huisstijl, promotiemiddelen als visitekaartjes, briefpapier, flyers, folders, posters en brochures.

Verzorgen jullie ook drukwerk?

Uiteraard! We nemen je eventueel alles uit handen. We ontwerpen en ontwikkelen uw drukwerk. We zoeken daar voor de meest voordelige deal voor u bij een drukker. We zijn transparant en specifiek over de gemaakte kosten.

Ik heb al een huisstijl, kunnen jullie de promotiemiddelen daarop afstemmen?

Zeker! Je levert jouw huisstijl en logo bestanden bij ons aan en wij zorgen dat het mooi verwerkt wordt in uw drukwerk.

Kan ik een eigen ontwerp of idee inleveren zodat jullie deze kunnen realiseren?

Dat hebben we graag. We maken graag een goed idee tot in de puntjes in orde.

Hoe zit het met beeldmateriaal en foto's dan?

We maken in eerste instantie gebruik van gratis stockfoto’s om de kosten laag te houden. We geven echter de voorkeur aan eigen foto’s. We kennen een aantal goede fotografen waardoor we altijd voor passende foto’s kunnen zorgen. Als je zelf al eerder foto’s hebt laten maken ontvangen we deze graag van je.

Bekijk ons portfolio

Lees meer over ons en hoe we te werk gaan.

Samenwerken met INNOVAYO?

   Op werkdagen kunt u ons telefonisch bereiken tussen 09:00 uur en 17:30 uur

Stuur ons anders gewoon een whatsapp bericht!

06 50 63 53 80

info@innovayo.nl

Joost Schotanus

Joost Schotanus

Web Developer

joost@innovayo.nl
(+31)6-50 63 53 80

Casper Boersma

Casper Boersma

SEO Optimalisatie

casper@innovayo.nl
(+31)6-50 63 53 80

Innovayo Media

(+31)6 50635380
info@innovayo.nl
KvK 68716435

Onze merken

· ·