Hosting en beheer

Snelle laadtijden en altijd up-to-date

Hosting & beheer

Wanneer je een website bij ons laat maken hosten wij deze voor je op een van onze SSD servers. Hierdoor kunnen we er voor zorgen dat je website altijd up is en een ontzettend snelle laadtijd heeft. Hier worden je bezoekers erg vrolijk van! Zo zie je dat we over alles al voor je nagedacht hebben, zodat jij je bezig kunt houden met je core business.

Uniek aan onze webhosting

Website met SSL encryptie

We hosten je site met SSL certificaat waardoor hij veiliger is en door zoekmachines wordt gezien als betrouwbaarder dan websites zonder SSL.

Altijd genoeg webruimte

Je hebt geen gedoe met schijfruimte want we zorgen ervoor dat je altijd genoeg ruimte hebt!

Extrasnelle SSD hosting

Je website wordt gehost op een van onze SSD servers, waardoor hij extra snel geladen wordt.

Onbeperkt dataverkeer op premium netwerk

Onze servers zijn aangesloten op een premium netwerk, waarop jouw website onbeperkt data mag gebruiken.

99% uptime en druktebestendig!

We geven je 99% uptime garantie en ook wanneer het druk is op je website zal hij niet down gaan.

Backups doen wij voor je

Mocht er toch nog iets fout gaan, dan zijn je website en al je emails door ons gebackupt.

Spam & blacklist vrij!

 Dankzij ons SpamExperts filter zijn onze e-mail servers blacklist vrij en heb jij zorgeloos mail verkeer.

Gratis tot 5 email adressen

Je krijgt van ons gratis tot 5 email adressen bij je domeinnaam en kan daarmee tot wel 1000 e-mailtjes per dag versturen!

Daarnaast verzorgen, beheren en onderhouden je website.

In een constant evoluerende webwereld is het belangrijk dat je website regelmatig onderhouden wordt. Websites hebben regelmatig updates nodig, veiligheidsmaatregelen, snelheidsoptimalisaties en technisch onderhoud. Wanneer je investeert in een website die met de tijd mee moet gaan is het dus van belang om hem ook up to date te houden. Wij hebben de ervaring en kennen je website van binnen en van buiten.

Waarom is goed onderhoud aan je website belangrijk?

Veiligheid

De meeste websites exploits gebeuren doordat een plugin of thema niet geupdate is. Doordat we zorgen dat altijd alles geüpdatet is en een aantal extra beveiligingsmaatregelen nemen, verminderen we het risico dat je website gehackt wordt.

Snelheid

Je website wordt door ons ontzettend snel afgeleverd. Het kan echter zo zijn dat door updates je website niet meer zo snel draait. Wanneer dit gebeurt word je door veel zoekmachines ondergewaardeerd. Dit kan je bezoekers en klanten kosten. Wij houden je website up-to date en je snelheid hoog.

Bespaar

Je hebt een bedrijf te runnen en dat kost veel tijd. Wil je daarnaast een goede website runnen dan hou je weinig tijd over. Wij houden je website up-to-date en dat scheelt jou tijd en geld. Iedere 2 jaar een nieuwe website kost je meer.

Dit wordt ons vaak gevraagd

Wat is een SSD ?
SSD staat voor Solid State Diskdrive. Dit is een nieuwer type hardeschijf welke vele malen sneller is dan een conventionele hardeschijf. Simpel gezegd betekend dit dat je website sneller laad dan wanneer hij niet op een SSD server wordt gehost.
Wat is SSL?
SSL is te herkennen aan het groene slotje in je adresbalk. Wanneer een website met SSL certificaat wordt gehost betekend dat, dat de verbinding tussen bezoeker en websitehost beveiligd is. Dit gebeurt doormiddel van een encrypted verbinding.

Wat is een exploit?
Een exploit maakt gebruik van een zwakke plek of andere kwetsbaarheid van een website. Vaak ontstaan exploits bij thema’s of plugins die niet up-to-date zijn.

Gratis offerte ontvangen?

"Eerlijke diensten voor een eerlijke prijs"

Dat is ons motto. Daarnaast vinden we transparantie belangrijk.  Omdat elke website maatwerk is werken we niet met vaste pakketprijzen. Je betaalt alleen voor de functies die je nodig hebt.

Een website voorstel is helemaal gratis en verplicht je tot niets. Wees wel gewaarschuwd: onze voorstellen zijn moeilijk te weigeren.

 

Samenwerken met INNOVAYO?

   Op werkdagen kunt u ons telefonisch bereiken tussen 09:00 uur en 17:30 uur

Stuur ons anders gewoon een whatsapp bericht!

06 50 63 53 80

info@innovayo.nl

Joost Schotanus

Joost Schotanus

Web Developer

joost@innovayo.nl
(+31)6-50 63 53 80

Casper Boersma

Casper Boersma

SEO Optimalisatie

casper@innovayo.nl
(+31)6-50 63 53 80

Innovayo Media

(+31)6 50635380
info@innovayo.nl
KvK 68716435

Onze merken

· ·