SEO Optimalisatie

Zodat jouw bedrijf er tussenuit springt

Zoekmachine optimalisatie & website optimalisatie

Een maximaal geoptimaliseerde website op gebied van SEO en techniek levert online resultaat op. Wij verbeteren jouw online resultaten door een optimale afstemming van krachtige content en een ijzersterke technische ondersteuning.

Vergroot je bereik met SEO optimalisatie

SEO (search engine optimization) of te wel zoekmachine optimalisatie houdt in dat je je website laat optimaliseren voor zoekmachines. Dit zorgt voor een hogere positie in Google met als gevolg dat je meer bezoekers en dus meer klanten krijgt.

De vindbaarheid van je website gaat dus omhoog. Ons internet marketing bureau bekijkt door middel van een uitgebreide website analyse, hoe we de vindbaarheid van je website kunnen verhogen, zodat jouw online resultaten door het dak vliegen.

We optimaliseren ook de techniek

Of een website hoog scoort in Google hangt nauw samen met gebruiksvriendelijkheid en snelheid van je website. Google beloont een snelle en gebruiksvriendelijke website met hogere resultaten in zoekmachines. Daarom optimaliseren wij uw website niet alleen op het gebied van SEO, maar ook technisch. Met een retesnelle en functionele website, scoor je dus altijd hoger in de zoekresultaten.

Topposisties in Google bemachtigen

Door middel van zoekmachine optimalisatie streven onze gecertificeerde Google specialisten er naar om u op de eerste pagina van Google te krijgen. Dat doen we op basis van een uitgebreide website analyse en zoekwoorden analyse.

Wij schrijven jouw verhaal in SEO-taal

Een goed verhaal met strategische zoekwoorden, dat is waarmee je hoog scoort in zoekmachines. Wij schrijven zoekmachine geoptimaliseerde webteksten die uw organisatie maximaal ondersteunen. Met content marketing zorgen we ervoor dat uw boodschap ook daadwerkelijk uw doelgroep bereikt.

De juiste doelgroep bereiken

Door een optimale ‘tuning’ van de fundering van je website en webteksten, zorgen wij ervoor dat je website aan alle voorwaarden voldoet om hoog te scoren. We zorgen er voor dat je beter zichtbaar bent in Google, zonder dat je afhankelijk bent van terugkerende advertentiekosten. Zo bereik je altijd op een organische manier de juiste doelgroep.

Meer klanten werven

Het trekken van relevante bezoekers is belangrijk, maar nog belangrijker is de conversie. Hoe trekken we uw klanten over de streep? We vatten de sfeer van uw organisatie samen in boeiende content die overtuigt. Onze specialisten helpen u snel online resultaat te behalen. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek wat onze optimalisatie voor uw online prestaties kan betekenen.

Vraag de gratis websitescan aan!

Laat je website door ons testen op SEO Optimalisatie, weergave & snelheid en ontdek waar welke verbeteringen nodig zijn.

Gratis website voorstel ontvangen?

"Eerlijke diensten voor een eerlijke prijs"

Dat is ons motto. Daarnaast vinden we transparantie belangrijk. Omdat elke website maatwerk is werken we niet met vaste pakketprijzen. Je betaalt alleen voor de functies die je nodig hebt.

Een website voorstel is helemaal gratis en verplicht je tot niets. Wees wel gewaarschuwd: onze voorstellen zijn moeilijk te weigeren.


Samenwerken met INNOVAYO?

   Op werkdagen kunt u ons telefonisch bereiken tussen 09:00 uur en 17:30 uur

Stuur ons anders gewoon een whatsapp bericht!

06 50 63 53 80

info@innovayo.nl

Joost Schotanus

Joost Schotanus

Web Developer

joost@innovayo.nl
(+31)6-50 63 53 80

Casper Boersma

Casper Boersma

SEO Optimalisatie

casper@innovayo.nl
(+31)6-50 63 53 80

Innovayo Media

(+31)6 50635380
info@innovayo.nl
KvK 68716435

Onze merken

· ·