Verhuis en vernieuw je website

Omdat het simpelweg beter kan

Tijd voor wat nieuws

 Is jouw website niet mobiel-vriendelijk of is hij gemaakt in de vorige eeuw? Streef je naar betere online resultaten, een hogere positie in Google of een website die jouw verhaal beter vertaald? Dan is het tijd om te verhuizen. Wij verhuizen je website én vernieuwen hem direct, zodat een verhuizing ook echt loont.

Een verhuizing die direct resultaat oplevert

Er kunnen talloze redenen zijn om een website te verhuizen. Maar de belangrijkste reden is dat het beter kan. Daarom verhuizen wij inclusief vernieuwing, zodat je website direct de juiste basis krijgt om betere online resultaten te behalen. Wij verhuizen je website en voorzien hem direct van een ijzersterke technische en visuele fundatie.

Een verhuizing en verbetering in één

Jouw doelstellingen vormen het fundament van de vernieuwing van jouw website. Daarom stemmen we jouw website direct tijdens de verhuizing volledig af op jouw doelgroep, smaak en wensen. De vernieuwing zorgt voor een volledige geoptimaliseerde website die jouw doelstellingen ondersteunt.

Jouw website in goede handen

Bij een websiteverhuizing verhuizen we jouw website van je huidige hostingprovider naar één van onze certificeerde servers. Je huidige website wordt omgezet in ons systeem en direct voorzien van een responsive webdesign, een gebruiksvriendelijk CMS en een volledige performance optimalisatie. Bij ons is je website altijd beveiligd, geback-upt en up-to-date.

Wij regelen de verhuizing zonder down-time

Voordat we live gaan met je nieuwe website staat hij eerst op een van onze testservers. Pas wanneer de website klaar is, gaan we je domein laten doorverwijzen naar het nieuwe adres. Jij hoeft alleen het token (linkje vragen) van je site door te geven en wij doen de rest. Op deze manier ga je zonder downtime van je oude naar je nieuwe website.

Een optimale gebruikservaring voor je bezoekers

Dankzij onze krachtige SSD servers laadt je website razendsnel. Zo bied je bezoekers een optimale gebruikservaring. Google beloont een snelle en gebruiksvriendelijke website met hogere resultaten in zoekmachines.

We blijven onderhouden en verbeteren

Wanneer we je website hebben verhuisd en vernieuwd, beheren en onderhouden we jouw online performance. Na het verhuizen staan wij klaar om je website te monitoren, onderhouden en stap voor stap te blijven verbeteren.

Benieuwd welk resultaat de verhuizing van jouw huidige website op kan leveren?

We analyseren je huidige website en online performance en kijken hoe we jouw organisatie online kracht bij kunnen zetten. Benieuwd wat een verhuizing en vernieuwing bij Innovayo voor jouw website kan doen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan!

Snel verhuizen

Wanneer jouw website verhuisd en vernieuwd is hangt samen met je wensen, de grootte van de website en de diversiteit van de functies van je website. Wil je jouw website met spoed laten verhuizen? Samen zoeken we een oplossing voor je deadline.

Gratis website voorstel ontvangen?

"Eerlijke diensten voor een eerlijke prijs"

Dat is ons motto. Daarnaast vinden we transparantie belangrijk. Omdat elke website maatwerk is werken we niet met vaste pakketprijzen. Je betaalt alleen voor de functies die je nodig hebt.

Een website voorstel is helemaal gratis en verplicht je tot niets. Wees wel gewaarschuwd: onze voorstellen zijn moeilijk te weigeren.


Bekijk ons portfolio

Lees meer over ons en hoe we te werk gaan.

Samenwerken met INNOVAYO?

   Op werkdagen kunt u ons telefonisch bereiken tussen 09:00 uur en 17:30 uur

Stuur ons anders gewoon een whatsapp bericht!

06 50 63 53 80

info@innovayo.nl

Joost Schotanus

Joost Schotanus

Web Developer

joost@innovayo.nl
(+31)6-50 63 53 80

Casper Boersma

Casper Boersma

SEO Optimalisatie

casper@innovayo.nl
(+31)6-50 63 53 80

Innovayo Media

(+31)6 50635380
info@innovayo.nl
KvK 68716435

Onze merken

· ·