Website laten maken?

Je website moet veel meer doen dan alleen mooi zijn

Een functionele & snelle website laten maken?

 Je website moet veel meer doen dan alleen mooi zijn. Wanneer je een website wilt laten maken, wil je dat hij functioneel is en resultaat oplevert.  Je klanten willen dat hij snel en gebruiksvriendelijk is. Daarbij eisen ook de zoekmachines je aandacht op.

Een website voor jouw bedrijf en jouw klanten.

Onze websites zijn op maat gemaakt in de stijl van jouw bedrijf. We zorgen dat deze functioneel, responsive en geoptimaliseerd is.

Gemakkelijk zelf aanpassingen doen

We maken je website met behulp van WordPress CMS, zodat je er ook zelf aan kunt bouwen. Mocht het toch niet lukken, dan helpen we je.

U

Goed gevonden worden

Je website wordt door ons volledig geoptimaliseerd om hoog te scoren in de zoekmachineresultaten. Alle functies zijn aan boord.

Zichtbaar op alle schermformaten

Uit onderzoek blijkt dat veel van het zoekverkeer tegenwoordig mobiel is. Wij maken je website met responsive webdesign, zo wordt hij op al je apparaten mooi weergegeven.

Meer interactie met je bezoekers

Onze websites zijn ontworpen aan de hand van een voor jouw bedrijf op maat gemaakt wireframe. Dit functionele ontwerp zorgt ervoor dat je bezoekers eerder contact met je op zullen nemen.

Snelle & veilige hosting met onderhoud en updates

Je website wordt altijd gehost met SSL certificaat op een van onze SSD servers. Daarnaast houden we je site up-to-date en zorgen we voor het onderhoud.

Speciale functie op je website?

De basis functies van een website zijn bekend. Wil jij iets speciaals met je website doen? Kaartjes verkopen voor een evenement of je klanten afspraken laten inplannen? Of misschien is er iets anders waar je erg blij van wordt? Geen probleem wij verzorgen de oplossing.

Meer dan alleen je website

Wanneer je aan het opstarten bent of je bedrijf toe is aan een nieuw uiterlijk verzorgen we een compleet nieuwe huisstijl met logo voor je. Helemaal naar jouw smaak en wensen. Klaar om op je nieuwe visitekaartje te zetten. Ook voor teksten kunnen we zorgen.

Onze werkwijze

In 7 stappen werken we naar de lancering van je website. Op deze pagina lees je meer over hoe we te werk gaan, wat we precies voor je doen en wat we daarvoor van jou verlangen.

Waarom je website bij ons laten maken?

Een goedkope website kun je bij veel verschillende bedrijven laten maken. De een nog goedkoper dan de ander. Je krijgt dan meestal een standaard thema en wanneer je iets unieks wilt moet je het zelf maar gaan uitzoeken. Bij ons krijg je kwaliteit. Een unieke website op maat gemaakt voor jouw bedrijf. Je website is klaar voor de toekomst en blijft up to date.

Dit wordt ons vaak gevraagd

Hoe snel is mijn website klaar?

We proberen altijd snel te werken en houden van doorpakken. Wanneer je website klaar is hangt samen met je wensen, de grootte van de website en van de functies van uw website. Wanneer je je website met spoed wilt laten maken, kun je dit aan te geven. Samen zoeken we een oplossing om jouw deadline te halen. Onze nauwkeurige werkwijze zorgt ervoor dat we je wensen en het doel van je website volledig in kaart brengen. Daarna stellen we zo snel mogelijk een offerte op die volledig is afgestemd op jouw wensen. U krijgt dus altijd een eerlijke dienst, voor een eerlijke prijs.

Wat is responsive webdesign

Wanneer je bij ons jouw website laat maken, zorgen wij ervoor dat je website er op ieder apparaat geweldig uitziet. Wij maken responsive websites die zich aanpassen aan het formaat scherm van de gebruiker. Of het nu gaat om een telefoon, tablet en desktop: jouw website is op ieder apparaat goed zichtbaar. Mobielvriendelijkheid is gezien het mobiele internetverkeer van tegenwoordig gewoon een must.

Hoe wordt mijn website gebouwd?

Uw website wordt met een Content Management Systeem (CMS) geleverd. We bouwen je website in WordPress, een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk systeem. Het CMS zorgt er o.a. voor dat jij als eigenaar zelfstandig je website kunt aanpassen. Je hoeft daarvoor zelf geen technische kennis te hebben. WordPress is het meest gebruiksvriendelijke website CMS ter wereld en zo’n 20% van alle websites ter wereld draait dan ook op WordPress. Wij bouwen en onderhouden je website en zorgen ervoor dat jij je website zelf kunt aanpassen. Je website haalt hoge scores in online snelheidstesten en de techniek zit zo in elkaar, dat hij ontzettend zoekmachine vriendelijk is.

Wat doen jullie naast het maken van websites?

We ontwikkelen en optimaliseren niet alleen websites, maar kunnen je ook op andere vlakken ondersteunen. Je kunt bij ons terecht voor grafisch ontwerp ter ondersteuning van uw website. Daarnaast gaan we van een volledige communicatiemix tot online campagnes en van drukwerk tot promotiemiddelen. Zo kan je bij ons terecht voor: visitekaartjes, posters, flyers, folders, brochures, nieuwsbrieven, huisstijl, logo etc. We werken jouw idee uit tot een ontwerp dat je zo naar de drukker kunt sturen.

Kan ik mijn website zelf aanpassen?

Wij bouwen en onderhouden uw website en zorgen ervoor dat je je website zelf kunt aanpassen. Het CMS stelt je in staat om zelf je website bij te werken, zonder dat je daarvoor technische kennis nodig hebt. Natuurlijk vind je het belangrijk om je website regelmatig aan te vullen met blogs nieuwsberichten of foto’s. Een website die vaak wordt geüpdated doet het nou eenmaal beter dan een statische. Wij ondersteunen je graag en je kunt altijd terecht voor advies.

Kan ik mijn website naar jullie verhuizen?

Je mag je domeinnaam altijd verhuizen naar een andere registar (hostingprovider). Afhankelijk van je abonnement bij je huidige registar / hostingprovider, kan het zijn dat je abonnement nog doorloopt. Je huidige registar beschikt over het token (je unieke identificatienummer / EPP-code / vaak verhuiscode genoemd) dat nodig is om je website te verhuizen. Je registar is verplicht om binnen vijf werkdagen het token aan je over te dragen. Met dat token kunnen wij je domeinnaam verhuizen. Vanaf dit moment kan je alles aan ons overlaten. Wij voeren de verhuizing van jouw website door op het moment dat je nieuwe website klaar is.

Worden er back-ups gemaakt van mijn website?

Onze webhosting service zorgt ervoor dat er om de paar uur automatisch een goede backup van je website wordt gemaakt. Zo zorgen wij ervoor dat er niets verloren kan gaan en je website altijd in de lucht is. We zorgen voor een inhoudelijke backup, een database backup en een server backup. Een inhoudelijke backup zorgt ervoor dat alle teksten (pagina’s, berichten, categorieën, tags e.d.) bewaard blijven. De database backup zorgt ervoor dat alle inhoudelijke instellingen goed worden opgeslagen. Tot slot verzekert onze server back-up dat uw gehele WordPress installatie, plugins, afbeeldingen en je thema altijd bewaard blijven.

Gratis website voorstel ontvangen?

"Eerlijke diensten voor een eerlijke prijs"

Dat is ons motto. Daarnaast vinden we transparantie belangrijk. Omdat elke website maatwerk is werken we niet met vaste pakketprijzen. Je betaalt alleen voor de functies die je nodig hebt.

Een website voorstel is helemaal gratis en verplicht je tot niets. Wees wel gewaarschuwd: onze voorstellen zijn moeilijk te weigeren.


Vraag de gratis websitescan aan!

Laat je website door ons testen op SEO Optimalisatie, weergave & snelheid en ontdek waar welke verbeteringen nodig zijn.

Bekijk ons portfolio

Lees meer over ons en hoe we te werk gaan.

Samenwerken met INNOVAYO?

   Op werkdagen kunt u ons telefonisch bereiken tussen 09:00 uur en 17:30 uur

Stuur ons anders gewoon een whatsapp bericht!

06 50 63 53 80

info@innovayo.nl

Joost Schotanus

Joost Schotanus

Web Developer

joost@innovayo.nl
(+31)6-50 63 53 80

Casper Boersma

Casper Boersma

SEO Optimalisatie

casper@innovayo.nl
(+31)6-50 63 53 80

Innovayo Media

(+31)6 50635380
info@innovayo.nl
KvK 68716435

Onze merken

· ·