Werkwijze

Een simpele doch gestructureerde aanpak

Werkwijze

 

We hanteren een simpele werkwijze. Gedurende een project volgen we in grote lijnen een plan van 7 stappen. Daarna ondersteunen en adviseren we je over wat er nog meer mogelijk is om uw bedrijf tot een succes te maken.

 

1. Kennismaking

We maken een afspraak voor een kennismaking bij jouw of bij ons op locatie om jouw wensen betreffende je nieuwe website te bespreken. Het doel van ons is om tijdens dit gesprek in kaart te brengen wat voor jou belangrijk is in je online presentatie. Wanneer we een goed beeld hebben van je wensen en van je bedrijf stellen we een offerte op maat op.

2. Offerte

De offerte is op maat gemaakt om aan jouw eisen en wensen te voldoen. In de offerte vind je ook de werkwijze voor jouw project. Zo weet je als opdrachtgever waar je aan toe bent en wat je van ons kan verwachten.

9

3. Start van het project

Wanneer je akkoord bent gegaan met onze offerte gaan we beginnen. We vragen je om nu zoveel mogelijk content te verzamelen en naar ons te sturen. Denk hierbij aan logo, huisstijl, foto’s en ander beeldmateriaal.

4. Functioneel en grafisch ontwerp

Zodra we je bestanden hebben ontvangen gaan we ermee aan de slag. Met jouw ideeën in ons achterhoofd zetten we de website in grote lijnen in elkaar. Dit doen we door middel van een functioneel ontwerp: welke pagina’s komen er, wat hebben ze voor doel en hoe ziet de sitemap eruit. Daar overheen komt het grafisch ontwerp.

5. Technische realisatie

Nadat we je feedback over het grafisch en functioneel ontwerp hebben ontvangen nemen we deze mee tijdens het gebruiksklaar maken van de website. Tijdens de technische realisatie zorgen we ervoor dat alle gewenste functies gaan werken. Daarnaast wordt je website geoptimaliseerd voor zoekmachines en zorgen we ervoor dat hij ontzettend snel laadt.

6. Online gaan

Wanneer de website klaar is en alle pagina’s ingevuld zijn is het tijd om online te gaan. Je krijgt van ons instructies over hoe je nieuwsberichten kunt plaatsen en teksten kunt aanpassen.

7. Support, advies & ondersteuning

Wanneer je website eenmaal online staat beheren en houden wij het up-to-date voor je. Hiervoor betaal je een vast bedrag per jaar,  zoals op de offerte is aangegeven. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de staat van je website. Verder zijn er allerlei andere mogelijkheden om nog meer bezoekers te trekken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het schrijven van blogs en het onderhouden van je sociale media. Wil je nog meer en nog groter worden dan kunnen specifiek voor jouw bedrijf een plan opzetten om nog meer conversie te behalen. Hier kunnen linkbuilding, facebook advertenties en het laten schrijven van seo geoptimaliseerde teksten een uitkomst bieden.

Gratis website voorstel ontvangen?

"Eerlijke diensten voor een eerlijke prijs"

Dat is ons motto. Daarnaast vinden we transparantie belangrijk. Omdat elke website maatwerk is werken we niet met vaste pakketprijzen. Je betaalt alleen voor de functies die je nodig hebt.

Een website voorstel is helemaal gratis en verplicht je tot niets. Wees wel gewaarschuwd: onze voorstellen zijn moeilijk te weigeren.


Bekijk ons portfolio

Lees meer over ons en hoe we te werk gaan.

Samenwerken met INNOVAYO?

   Op werkdagen kunt u ons telefonisch bereiken tussen 09:00 uur en 17:30 uur

Stuur ons anders gewoon een whatsapp bericht!

06 50 63 53 80

info@innovayo.nl

Joost Schotanus

Joost Schotanus

Web Developer

joost@innovayo.nl
(+31)6-50 63 53 80

Casper Boersma

Casper Boersma

SEO Optimalisatie

casper@innovayo.nl
(+31)6-50 63 53 80

Innovayo Media

(+31)6 50635380
info@innovayo.nl
KvK 68716435

Onze merken

· ·