Surprisewitmarsum.nl - NonneGekte!

Website voor kaartverkoop van iepenloftspul Nonnegekte

Voor Toneel vereniging Surprise te Witmarsum hebben is er een website gerealiseerd om de kaartverkoop van iepenloftspul NonneGekte te ondersteunen. Nonnegekte vond op 16-17-18 Juni plaats in het oude klooster van Witmarsum.

Surprisewitmarsum.nl

Mobiel vriendelijk

Om de kaartverkoop zo simpel mogelijk te laten verlopen is de hele website mobielvriendelijk opgezet, en kunnen de bezoekers met hun telefoon direct kaarten bestellen.

Gemakkelijk aan te passen

De website draait op de wordpress CMS zodat de website gemakkelijk is aan te passen en voor eventuele volgende stukken weer ingezet kan worden.

Bezoekers aantallen

Voor de toneel vereniging was het tijdens de promotie erg handig om inzicht te hebben in de bezoekersaantallen van de website en natuurlijk het aantal verkochte kaarten. Dit is mogelijk gemaakt door het implementeren van google analytics.

Voorstellingen

Dagen online verkoop

Kaarten verkocht

Gratis website voorstel ontvangen?

"Eerlijke diensten voor een eerlijke prijs"

Dat is ons motto. Daarnaast vinden we transparantie belangrijk. Omdat elke website maatwerk is werken we niet met vaste pakketprijzen. Je betaalt alleen voor de functies die je nodig hebt.

Een website voorstel is helemaal gratis en verplicht je tot niets. Wees wel gewaarschuwd: onze voorstellen zijn moeilijk te weigeren.


Bekijk ons portfolio

Lees meer over ons en hoe we te werk gaan.

Innovayo Media

(+31)6 50635380
info@innovayo.nl
KvK 68716435

Onze merken

· ·